Montaža centralnega ogrevanja

Centralno ogrevanje uredimo v skladu z najboljšimi postopki po dostopni ceni in glede na vaše zahteve. Nudimo tudi dodatne storitve za centralno ogrevanje.

Poskrbimo za celovito vgradnjo ali prenovo centralnega ogrevanja. Nudimo popolno svetovanje in načrtovanje same izvedbe pri novogradnjah ali adaptacijah.

Nudimo dobavo in montažo plinskih kotlov, toplotnih črpalk ter drugih potrebnih naprav za montažo in vzdrževanje centralnega ogrevanja.

Izvajamo montažo centralnega ogrevanja, poskrbimo za nastavitev parametrov delovanja ogrevalne naprave ter vam svetujemo glede uporabe in vdrževanja sistema ter opravimo prvi zagon naprave.

Izvedemo tudi demontažo obstoječega sistema ogrevanja in odvoz le-tega na deponijo.

Nudimo vzdrževanje in popravila centralnega ogrevanja.

Po potrebi izvedemo tudi dodatne storitve s katerimi dopolnimo obstoječ sistem za centralno ogrevanje. Montiramo bojlerje, grelna telesa idr.

Celovita izvedba centralnega ogrevanja

Sistem centralnega ogrevanja deluje tako, da se medij, ponavadi voda, v kotlu najprej segreje. Nato se segreta voda, ki je tudi lažja, začne dvigovati in širiti v cevi razvodnega sistema. Segreta voda tako potuje po ceveh do ogrevalnih teles, npr. radiatorjev. Voda se nato začne ohlajati, tako se težja in hladna spet vrne na začetno pozicijo, v kotel, kjer se postopek začne znova.